Annons
Annons


Ska man vara vegetarian eller vegan?


Härlig video och heja dig som börjat äta mer vegetariskt!! Är själv inne på att börja göra det och håller därför tummarna på att få ett svar på denna fundering: Hur resonerar du kring fisk och skaldjur? Som jag förstått så äter du fortfarande det trots att det är djur/ej vegetariskt.

Annons

Tror det kallas pesceteriansk kost? Kram!

Ja det kallas för något sådant va? Jag har inte tänkt så mycket på det på DET sättet faktiskt. Jag känner att kött får mig att må dåligt både psykiskt och fysiskt så därför slutade jag. Fisk känner jag tyvärr inte riktigt sådan samhörighet med så kanske därför jag känner att det är okej att äta det? Men egentligen äter jag bara fisk och skaldjur på restaurang. För annars är jag rädd att det skulle bli så himla tråkigt att äta ute och jag älskar ju att äta på krogen. Hemma lagar jag nästan bara veganskt <3. Men ett tips är att börja smått och hitta vad som passar dig. Sätt inga krav eller ”får inte” för då kommer det kännas mer som förbud man är tvingad till… Jag har inte känt sug en enda gång men skulle jag bli sugen på en köttbulle skulle jag äta en köttbulle men hittills har jag inte känt något form urge till kött. Jag har ju blivit superlaktos senaste månaderna så inte mycket ost/smör/mjölk som går ner i magen heller så fisken behåller jag nog som det ser ut just nu.

 

3 kommentarer


AnnonsLaddar