Annons
Annons


SÖKER BASTUEXPERTER.


”Vi” har bestämt oss för att ha en bastu i vårt badrum (jippi hurra för mig!). Men vi har ett stort badrum och jag älskar ju att basta så detta har varit en dröm sen forever. Och vi har faktiskt haft det ganska lätt med att välja saker till lägenheten utan några som helst större bråk.

Annons

Vi är duktiga på att ”okej men får du en bastu så ska jag ha jättenallen i vardagsrummet” – OK? – OKEJ!

Sen är det tur att ingen av oss är en inredningsfanatiker (men av någon anledning har jag en pojkvän som helt plötsligt skaffat sig en pinterest och börjat skicka massa inredningsgrejer till mig, hur sjukt?) men att vi båda gillar roliga saker som glitter och vår leopard på 1,50 cm i porslin! Så alla val har faktiskt gått pretty smärtfritt.

MEN. Tillbaka till mitt rop på hjälp.

Jag har googlat sönder mig när det kommer till att söka efter bastu. Det finns ju en miljon olika och vi har ett långt men smalt badrum så jag vill kunna ligga i bastun raklång så den måste vara minst 180 på längden men gärna ganska smal på bredden så den inte tar upp hela rummet för den är i början av rummet. Lovat Douglas så lite furu som möjligt så vill gärna (om det är möjligt ha glasvägg på ena sidan som första bilden här nedan. I värsta fall får vi kakla in bastun som sista bilden fast i marmor eftersom resten av badrummet är i marmor. Men jag efterlyser en bastuexpert som kan hjälpa mig, kanske platsbygga en? Det vore ju drömmen. Men gärna för en drömmig peng också. Inte för en fantasisumma if you know what i mean.

Relaterad bild

Bildresultat för bastu hemma

Bildresultat för bastu hemma

4 kommentarer


AnnonsLaddar