Annons
Annons


Sommarlov och att vara rädd att rida.


Igår var det sista gången jag red på for ever – tänkte jag när jag satt på hästryggen.

För nu är våran termin slut och detta var sista gången så jag njöt nog lite extra mycket tror jag. Drog in hästlukten, atmosfären och myste lite extra med

Annons

Goliath. Han är så fin. Han är stallets prins. Så ståtlig och snäll och stor och den största myshästen. Vill bara stå nära och bli klappad på.

Men blev för gråtig så tryckte in en privatlektion idag!! Haha! Är ju rädd att efter sommaren, när deras termin drar igång kommer jag inte kunna vara med för att jag kommer vara för stor i magen. Jag tror på att om man tar det lugnt och rider snällisar till hästar kan man nog rida hur länge som helst men jag har känt att jag har blivit rädd av mig. Antar det är för att man är rädd om sig själv mer, på ett annat sätt än vad man är innan. Jag älskar ju att rida men det är inte värt att riskera lilla baby i magen för att rida lite. Då kan jag vänta. Men vi får se hur jag känner efter sommaren! Time will tell.

Kommentera


AnnonsLaddar