Annons
Annons


Sommarplaner bokade – Portofino my love.


För fyra år sedan blev jag ju förälskad i Portofino. Lovade mig själv att försöka återvända varje år. I alla fall för ett par dagar. Som tur är så har det bara blivit fler och fler dagar för varje år.

I födelsedagspresent fick jag i present av Douglas att han hade bokat hotellet åt oss.

Annons

Jag har bott på Imperial Placa ett år och två år på Excelsior Palace. Excelsior är mitt absoluta favorithotell i hela världen. Det är så lugnt och romantiskt och så otroligt vackert.

2015

2016

   

2017

       

Önskar jag någon gång kan bjuda hela familjen dit en vecka. Min mamma och Douglas föräldrar och kanske bror med fru. Mitt finaste ställe i världen är detta. Men nu måste jag jobba på hårdare om vi ska ha råd med det här kalaset! Gjorde ju en vlogg därifrån förra sommaren, vår första resa ihop. Minns hur nervös jag var. Undrade hur det skulle gå. Om vi fortfarande skulle hålla ihop när resan skulle bli av? Minns vi bokade den efter att vi hade träffats i fyra veckor (då varit ihop i två) och så skulle vi då åka på semestern efter två veckor. Som tur är så gick ju allting sagolikt bra. Här sitter vi ett år senare med en gemensam lägenhet och ett helt liv framför oss. <3

2 kommentarer


AnnonsLaddar