Annons
Annons


Söndagsmorgon med städ och utrensning.


Igår var det disco för idag fyller min älskade Cissi år. Dock är jag uppe med tuppen för har möte och bestämt mig för att rensa och städa ur idag.

Fyfan vad denna lägenhet är den finaste någonsin men den har liksom en förbannelse över sig.

Annons

Den älskar att bli stökig? Jag vet ju att det har med förvaring att göra men den här lägenheten blir så otroligt lätt stökig. Det finns ingenstans att stoppa undan en enda pinal (kan ev bero på att det är vrålfullt i varje hörn och skåp). Men det är så det är när man själv redan bott in sig i en lägenhet i två år och sen flyttar någon annan in där också? När man redan brett ut sig. Och PÅ DET köpt en ny lägenhet man bara går och väntar på. Då bo:ar man inte riktigt i denna då man vet att man kommer gå från 54 kvm till 121 inom tre månader…. Men att ha det stökigt i tre månader klarar jag inte heller så denna limbo vet jag inte vad jag ska göra åt???

Är det någon som har några grova tips så säg holla at your girl. För rensa ut det GÖR jag. Handlar inte om det. De grejer jag har här nu vill jag inte slänga eller göra mig av med. Man kanske ska börja flyttpacka? Ska man det eller? Känns absurt.

7 kommentarer


AnnonsLaddar