Annons
Annons


SPA OCH TRÄNING


Sista dagen innan vi skulle checka ut från resortet var det taskigt väder (har det också varit ca 90% av den här resan hittills) spenderade vi på SPAT. Tog en duo massage, satt i bastun, bubblade och lekte lekar i poolen.

Annons

Vem som kunde hålla andan längst under vatten tex. Jag vann. Jag ät tung på att hålla andan. Var uppe i över en minut. Och då var jag bakis och inte ens flexat upp mig. Hade nog lätt klarat över 1.30 om jag fick förbereda mig med bättre förutsättningar som att vara bakfull.

     

Innan vi bytte hotell så gick vi och tränade på morgonen! Vi bestämde oss för att checka ut två dagar tidigare och bokade ett annat hotell fyra nätter istället för att åka till Holbox för där var det tydligen ännu mindre sol och ännu kallare än på fastlandet. Nu bor vi på ett hotell mitt på stranden som heter Playa Canek Boutique ECO hotell.. Det är mysigt men väldigt spartanskt.

Kommentera


AnnonsLaddar