Annons
Annons


Stress och beslut.


Hej på er. Ledsen för utebliven blogg igår men jag hade totalt 80 minuter framför dator än igår och de ger gick åt till att släcka några bränder.

Ni vet när man vaknar och så blir något fel på morgonen och då stressar man upp sig och då rullad resten av dagen på likadant?

Annons

Jag började min morgon med att inse att jag dubbelbokat mig. Fick avboka ett event och springa på mötet istället, såklart. Sen satt jag på kontoret en timma och sen hade jag ett jätteroligt möte. Så peppad på det! Hoppas det blir av!

När klockan blev 12 sprang jag ner till gymmet och hade en PT-timme. Och här blev det fel. Jag bokstavligen sprang till kontoret, samlade ihop mina grejer och skyndade till garaget. Hade ett annat möte klockan 14 på Kungsholmen. Kommer fram till garaget och inser att jag glömt nycklarna på kontoret… Får ta en taxi till Kungsholmen för att inte komma försent. När jag kommer fram inser jag att jag är en timma tidig (?!). Tur att jag fick med datorn så jag kunde jobba undan en stund då. Men istället för att nu kunna åka direkt till Mall of Scandinavium fick jag ta t-banan till kontoret för att hämta nycklarna och sen gå till garaget igen. Som tur är var det inga katastrofala händelser men det vart lite extra onödigt stress.

Rolig sak idag! Fick hem tygprover till våran sänggavel. Såg nu även att man kan beställa matchande ”förvarings pall”, ni vet sådan man har vid fötterna på sängen? Funderar på att beställa en sådan med. Känns mysigt? Vilken färg gillar ni?

Jag är inne på dusty pink den högra stora fyrkanten?

3 kommentarer


AnnonsLaddar