Annons
Annons


Sun is shining and so are you.


Jag har knäckt koden. Koden för att klara PMS.

Jo, man åker till en solig plats med människor man tycker om. Enkelt va? Nu är bara den största utmaningen att lösa den ekonomiska biten så man kan åka utomlands en gång i månaden.

Annons

Jag lovar att jag återkommer när jag knäckt den koden.

Men det här med PMS.. Det är verkligen en sån bitch. Igår skickade jag ett kärleksfullt och känsligt sms till Douglas och när jag läste det direkt efter att jag skickat det så blev jag så rörd av mina fina ord så jag blev helt tårögd och sen kunde jag inte hålla dem inne så det föll några salta droppar längst mina kinder.

*pause för skratt*

Jag FATTAR ju att det inte är rimligt beteende men jag kan inte rå för det? Jag kan inte rå för hur jag känner när PMS:en bubblar inom mig. Jag kan ju känna att ‘‘nu får du skärpa dig Dasha” men det går inte? Det KÄNNS så mycket.

                

1 kommentar


AnnonsLaddar