Annons
Annons


Svar på frågor del 2.


Vad är det för typ av lägenhet du söker? I vilka områden, stil osv.
Vi tittar ju tillsammans. Vi tittar på 3or och 4or här runt City/Östermalm. Jag ändrar mig lite hela tiden på vilken sorts lägenhet jag vill ha. Jag har tex bestämt mig för att jag absolut inte vill ha öppen planlösning längre. Nu tittar vi ju på lägenheter runt 100kvm och då tänker jag det är skönt att ha ett stort kök och kunna stänga emellan vardagsrummet. Tex kan jag ha tjejer över hemma utan att Douglas ”inte får vara hemma” eller måste stänga in sig i sovrummet. Eller så kan han ha tvspelskväll med sina boys och jag fortfarande vara i köket osv. Det är det senaste jag kommit fram till i alla fall hehe.

Har du några ’essentials’ till höst/vinter garderoben?
Jag har lovat mig själv att klä mig i mer färg eftersom jag tycker det piggar upp!

Hur är det att vara i den åldern du är nu? Trivs du? Var det bättre förr eller kommer det att bli bättre sen när du är ännu äldre?
Jo men jag är väl lite i en mellanålder nu. Jag är vuxen men ändå inte helt 100 fullt ut känns det som. Jag gör ju mycket vuxna saker osv. Men tror inte man känner sig helt vuxen förens man har någon att ta hand om som ens eget barn. Men jag tycker generellt att 14-15 år var döroligt. Och sen var det riktigt kul när man fick börja springa på krogen runt 17 (ooops) – 20 år. Och sen var det riktigt roligt när jag började jobba nattklubb. Så jag tror att det mer är perioder i livet som är roliga och andra mindre roliga än en viss ålder.

Annons

Vill du gifta dig? Vill du ha barn?
Ja och ja! Super ja på båda frågorna!

Favorit resemål någonsin? Tips. ( jag ska på smekmånad nästa sommar)
Ohh jag älskade verkligen Seychellerna (googla ”Dasha Seychellerna” kommer det upp massor av bilder). Drömmer om Maldiverna.

1. Hur sköter du dina lösögonfransar? Slits dina egna fransar av att använda dem? Tar du någon paus mellan gångerna du sätter på dem?
Jag går bara till salonger som är utbildade hos ”Lashia” då de är orginalen och absolut bäst vad jag fått lära mig. Så först gick jag hos Ida och när hon slutade efter 4 år började jag hos Jennifer som jag nu gått hos i snart ett år tror jag. Jag har aldrig tagit någon pause och när mina lösfransar ramlar av ser mina egna fransar exakt likadana ut som de gjorde innan jag började med dessa. De är kanske en aning ”rakare” men det är bara för lösfransarna ”hänger” på dem och därför blir det tungt men det tror jag återgår till det normala om jag skulle bestämma mig för att sluta. Jag sköter dem precis som om det vore mina egna. Tvättar på morgonen med vatten och på kvällen med sminkborttagningsmedel (viktigt utan olja!) från Dermalogica samtidigt som jag tvättar ansiktet
2. Hur ser du på din yrkesbana? Har du några drömmål karriärsmässigt?
Oj nej inte alls just nu. Eller jo, jag vill jobba med rörligt. Ju mer jag gör Youtube ju mer känner jag att jag vill jobba framför kameran. Det har jag velat sen jag jobbade bakom kameran för typ tio år sen men sen kom allt annat som livet emellan.

3. Slingor/färgar du håret?
Jag färgar. Det ljusaste man kan färga utan att bleka.
4. Vad gör du helst en ledig dag?
Ligger i sängen med Douglas. hehe. Nä men kanske äter en brunch på stan med några kompisar och sen ligger i sängen resten av dagen. ÄLSKAR att vila. Och laga mat. Jo och så lagar jag även något jag inte gjort förut men fått önskat av någon som kommer förbi på middag senare. Det skulle jag gärna göra på min lediga dag efter att jag fått ligga i sängen i några timmar ;-)))

Hej Fina!! såg dig på stan i tisdags och jobbar även på Kaplans som du brukar vara inne på ibland 🙂 Vill alltid hoppa fram och säga hej och säga att jag tycker du är såå grym. Men fegar ju ur… Dels för att jag inte vill vara störig, hur brukar du ställa dig till ”fans” som kommer fram? Kram
Nej wow absolut inte störigt helt tvärtom! ÄLSKAR när ni kommer fram!!!

Jaa, jag tycker det är nya kommentarsfältet är jobbigt, känns inte användarvänligt! Brukar sällan kommentera på bloggar som använder den här typen av kommentarsfält :/
Åh okej men det är inte det… Snälla kämpa <3

Härligaste Dasha! Du kanske har svarat på denna fråga många gånger men jag har helt missat det i sånt fall. Vad hände med onsdagsbubbel? Helt klart en favvopodd i min smak. Kan förstå att ni båda har mycket jobb på eget håll osv men ni umgås väl typ inte alls längre? Kramis!!
Ja förstår att det är tråkigt men det blev helt enkelt för mycket för mig när mamma var sjuk.. Jag orkade inte. Sista avsnitten gråter jag ju typ i varje? Även fast jag ”skrattar” så var det piss att vara pigg och glad och positiv och spela in och ”ge” så mycket av sig själv… Men älskar att podda! Vem tycker ni jag borde ha en podd med?? TIPSA!!

Jag har nyss blivit tillsammans med en kille och jag är så himla svartsjuk av mig. Om jag ser att han tex kollar in en annan tjej kan jag koka. Det är inte så att jag vill kontrollera honom och skulle aldrig titta i hans mobil, tror absolut inte att han skulle vara otrogen. Det är bara det att jag blir tokig när jag tänker på att han spanar in andra tjejer och tycker att de är snygga. Hur tänker du kring sånt? Jag vill verkligen sluta bry mig om sånt.

Hm.. Fattar det inte kan vara lätt.. Men jag tänker att man måste bara låta folk vara som de är. Och min kille är liksom väldigt like:able… Jag har tex haft ex antal incidenter på krogen som kanske inte är rimliga att skriva här… Men en tjej kom fram till mig och sa att ”Hon ville vara ärlig mot mig” – det var alltså första gången vi träffades den kvällen. Hon är alltså inte ens en statist i mitt liv! Hon kom iallafall fram till mig och ba ”Jag vill vara ärlig mot dig, jag och Douglas hade en grej för några månader sedan men vi klickade inte riktigt”. Det här var typ någon månad efter att vi blivit ihop men jag vettefan hur jag ska förklara.. Men jag bara skakar av mig sådant. Om någon sådan tanke nånsin passerar mig. Jag tänker att han är ju ihop med mig för han vill vara med mig. Sen får han kika på någon snygg lady som går förbi oss om han vill det. Det ÄR inte hela världen för mig. Finns massa andra saker som stör mig mycket mer. Tex när han sa att han skulle skjutsa mig till Arlanda men glömde bort det och bokade ett möte samtidigt och jag trodde det var sista gången vi skulle ses innan jag skulle resa iväg då blev jag ledsen och sur. Hehe, är du med. Man måste välja sina fighter lite.

2 kommentarer


AnnonsLaddar