Annons
Annons


Svar på frågor del 3.


Vart kan man köpa fina vardagsväskor för 1000-2000kr?
Helt klart Zara tycker jag!
Topp 3 favorit restauranger just nu!
Tako, Italiano Papa, Kasai, Sturehof.
Vart brukar du gå dina powerwalks?
Beror alltid på vem jag går med. Går jag med Cissi så alltid runt Djurgården. Samma med William. Med Douglas går vi här runt stan. Går jag själv går jag också här runt stan. Margaux älskar Hagaparken av någon anledning hehe.


3 hudvårdsprodukter kan du inte vara utan?
Babors amuller!!! Dermalogicas dagkräm och handkräm vid sängbordet inför natten.
3 sminkprodulter du inte kan vara utan?
Mascara från Elizabet Mott, foundation från Armani och sen Clarins läppglans.
3 saker du alltid har i frysen?
Spenat, rysk kaviar, Vodka. (Köttbullar, torsk!)
3 saker du alltid har i kylen?
Chilisås, lime, gurka.
3 saker du alltid har i skafferiet?
Hårda tacoskal, bönpasta, massa frön och nötter.

Hej dasha! Gillar dig jättemkt! Brukar kommentera men känner att bloggen har blivit mindre personlig. Man vet inte så mkt kring dig nu utan bloggen känns väldigt ytlig! Men gillar dig supermycket och tycker du är underbar✨💕 köpte en glitterren på Åhléns idag och tänkte på dig som älskar glitter
ÅHHH tack. <333

Hej! Hur går det med ditt körkort? Jag har inte följt din blogg men såg nu i gamla inlägg att du har hållt på med körkortet ett tag(?). Jag har precis gått handledarutbildningen och är så taggad på att få komma igång! Har du några bra tips kanske? Hoppas du får ditt snart!
Alltså jag började ju köra, för första gången någonsin bara för två månader sedan. Så just nu kämpar jag på. Misslyckats lite men jag är där så snart! Mitt tips är att plugga som fan. Ju mer du kan teori-mässigt ju lättare kommer det vara att lära dig att köra själva bilen.

Varför bytte du bloggportal?
Blev tillfrågad av Baaam och så kändes det rätt i tiden att flytta på sig.
Hur ser du på att du inte har någon akademisk utbildning? Känner du dig begränsad pga det ibland?
Nej det gör jag inte alls. Finns väldigt många jobb jag skulle kunna ta om jag valde att sluta blogga. Plugga är tyvärr inte för alla och mig passade det inte.
Är bloggen din störta inkomstkälla?
Japp den tillsammans med alla andra sociala mediakanaler.
Hur balanserar du att träffa vänner sen du blev tillsammans med D?
Hm jag har inte tänkt på det på det sättet. Många träffar man ju dagligen i samband med jobb och de som inte jobbar i min bransch ser jag till att träffa när det passar varandra. Så jag har inte lagt upp någon speciell strategi på hur jag ska balansera det faktiskt. Det blir som det blir. 🙂
Är det mycket skitsnack och falskhet i bloggbranschen?
Nä faktiskt inte. Det är mycket mindre än vad man tror! Men såklart finns det lite… Det finns det nog överallt. Alla branscher och alla umgängen.
När vill du ha barn?
Vi får se <3Skulle du kunna förlåta otrohet?
Spontant vill jag ju säga nej? Men jag vet inte om det är lika lätt om man tex har ett helt liv ihop med barn osv. Jag tror det finns mycket värre saker att göra än tex råka kyssa någon på fyllan. Jag skulle tex tycka det vore mycket jobbigare om min kille sexsmsade och kanske chattade mycket med någon på ett uppenbart flörtigt sätt än råkade kyssa någon när han var berusad. Något aktivt med känslor inblandat tycker jag är mycket hemskare. Men förhoppningsvis behöver jag aldrig fundera på något utav detta 🙂

Vad är dina framtidsplaner? Puss på dig :)<3
Åh wow jag vet inte. Långsiktigt eller kortsiktigt… Närmast här är i alla fall att vi ska sälja våra lägenheter och köpa tillsammans.

Annons

Hur är D’s familj?
SÅ GULLIGA. Tycker så mycket om hans pappa och mamma och vi smsar och hörs själva. De är väldigt familjära och omtänksamma.

Vad skulle du välja, en syster eller bror, Yngre eller äldre?
Syster kanske äldre? Svår fråga!
Om du måste välja, att aldrig mer äta tacos och du får använda sociala medier eller aldrig mer använda sociala medier men får äta tacos? 🙂
OH NO. Men inga tacos får det  bli…
Vem är den ”rikaste” kändisen du träffat?
Paris Hilton antar jag? ;-))
Skulle du kunna tänka dig att arbeta som kock?
JA. Verkligen. Men på egen krog i sådana fall.
Vad är det bästa med hösten?
Åh alla fina jackor jag äger. Älskar verkligen jackor.

Vem av dina vänners blogg gillar du bäst?
SVÅRT. Men Margaux tror jag. Hon lägger ner sin själ i den.

Var går din gräns till FÖR mycket reklam relaterade inlägg? Hur tänker du själv om du går in på en blogg med bara reklam inlägg?
Alltså. Jag tycker 1/3 är helt ok med reklam. MEN. Ni blandar ihop samarbeten och ”affiliate länkar”. Det är alltså inte reklam. Det kan vara något vi köpt, för egna pengar. Och när vi länkar vart det kommer ifrån kan vi tjäna en slant från den sajten. Vi snackar alltså ören. Tex 1.20kr per klick från er. Det tycker inte jag är mer än fair? Ni vill ju ofta veta vart våra kläder kommer ifrån. Och vi lägger ju ner tid på att fota, skriva, styla och lägga upp inlägg åt er. Varför skulle vi inte kunna lägga en sådan länk på det plagget? Det kostar ju inte er något. 🙂

Vill du alltid bo i Sthlm? Och ifall du inte ‘fick’ bo kvar där vart skulle du/ni då bosätta er?
Hm. jag har alltid gillat Göteborg. Men älskar Paris och NYC såklart. Jag skulle helt klart kunna flytta om det fungera i livet.

Vilken låt och vilken artist funkar ALLTID för dig.
Justin Bieber. Hade en riktigt dålig morgon idag, började gråta för blev lite sur på Douglas men så var han så snäll så då fick jag så dåligt samvete så satte mig och började gråta (ja har major pms!) då satte jag på Justin Bieber. Hans första skiva. Den är mys.

En låt som spelas mycket just nu som du bara inte kan tåla?
Min kille spelar Post Malone – Rockstar kanske 10000 gånger om dagen och jag gillade den mycket förut men nu börjar den bli väldigt tjatig………… hehe.
Vilken är din favorit maträtt i världen och en maträtt du aldrig skulle kunna äta trots att du blev bjuden på det.
Skulle aldrig äta ketchup? Älskar tacos ;-)))

Dröm artister i så mycket bättre – välj minst 5.
Robyn, Justin Bieber, Michael Jackson (man fick drömma va?) Queen och Bob Marley.
3 udda ting du ÄLSKAR med D och 3 udda grejs du kan störa dig på när det kommer till D .. 😀
ÄLSKAR honom mest för att han är så snäll och omhändertagande. Jag känner verkligen att han sätter mig och oss i prio och det är en av de finaste grejerna med honom. Älskar att han får mig att skratta hela tiden. Även när jag blir arg på honom får han mig att skratta. Älskar att han älskar musik och älskar att dansa. Vi har så roligt ihop när vi är ute, i bilen eller på helgmornarna här hemma när vi lyssnar på musik och dansar tillsammans.

Alltså om jag ska vara helt ärlig är det inte as mycket som STÖR mig med honom. Men när två människor ska försöka leva ett liv ihop är det inte konstigt om saker krockar… Som tex när han inte torkade sig innan han klev ut ur duschen så hela badrummet (ibland hela lägenheten tom) var ett endaste vattenland (?!) men det gör han inte längre. Däremot gillar han att slänga en blöt handduk på soffan eller på sängen och jag gillar inte att sätta mig i en fuktig soffa eller säng. Men jag dör inte av det. Finns så mycket annat som är så härligt med honom så det gör i slutet av dagen inte så mycket alls. <3

Vem är du på förfesten/minglet/tjejmiddagen? Den som babblar på utan filter? Den som är hemlighetsfull and the list goes on.
Nädå jag är verkligen den som delar med mig! Pratar och ger mycket av mig själv på tillställningar.
Och så sist men inte minst, i din drömframtid – när vill du ha barn, hur många och nämn några vackra tjej/kill namn, kanske inte namnen du kommer välja men sådana du tycker är coola/vackra.
Ohh så personligt med namn. Vågar inte säga. Men jag har alltid sagt att jag vill ha ett barn men efter att jag lärde känna Cissi och hennes barn känner jag att ett är helt klart not enough! Minst två kommer det bli. Kanske tom tre. Hehe får se vad Douglas tycker om detta. Han har ju helt klart lite att säga till om också.

3 kommentarer


AnnonsLaddar