Annons
Annons


Svar på frågor del 4 (sista!)


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Berätta gärna allt om lägenhetssäljandet/köpet! Hur kom ni fram till att ni skulle flytta ihop och köpa lägenhet tillsammans? Vad ser du mest fram emot?
Ja allt började egentligen med att en bekant sålde så himla många lägenheter väldigt dyrt och jag blev väldigt kåt på att se vad jag kunde sälja min för. Så vi la upp den på mäklarbyrån hon jobbar på. Så den låg aldrig uppe på hemnet eller öppen för ”alla” utan egentligen för de kunderna hon hade som letade efter två:or i min prisklass. Då blev Douglas också sugen på att lägga ut sin (han har inte sovit där en enda natt sen vi träffades). Men när vi väl fick upp min på hennes sajt hade flera av de spekulanterna köpt en lägenhet redan och SÅ VIDARE. Men då hade vi mentalt ställt in oss på att typ sälja? Så då blev vi sugna på att lägga ut dem ”på riktigt” och starta ett sådant liv ihop. Men då gick jag till min kompis ZolleMäklarhuset som också sålde min förra lägenhet. Så de kommer båda upp på Hemnet i veckan! Jag ser fram emot att inreda våran gemensamma lägenhet ihop. Igår kväll satt vi och googlade på inredning ihop och det är så roligt att han är lika freaky som jag när det kommer till vissa saker. Vi vill ha ett coolt hem. Färg och saker som gör en glad.

Har du och D haft något riktigt stort bråk?
Alltså sådär stort att vi trott att vi ska göra slut – nej.

Inte ens i närheten men däremot bråkar vi såklart som alla andra par. Men det är mest missförstånd tycker jag. För man upplever saker olika och som jag skrev innan om man ska dela ett liv ihop med en annan person så är det inte konstigt om det krockar ibland för man reagerar olika. Förra helgen blev jag tex arg på honom när vi var ute. Men det var för att hans kompis sa att jag var ”JÄTTEARG” på en dude som stod vid vårt bord vilket jag inte alls var utan jag ville bara markera att hans beteende inte var ok. Vår gemensamma vän + min Douglas hade bordet, så kommer den här killen som är redlös och härjar omkring. Och puttar omkring mig och min tjejkompis som som vi bara skulle akta på oss för att han ”kom nu”. Och även om vi nu inte hade känt dessa killar som hade bordet tycker jag inte man beter sig så ändå. Som att någon på något sätt är mindre värd att stå där. Men då kommer Douglas och ba ”SKIT I HAN” och jag ba ”Eh va? Han putta bort både mig och Margret?” Och han trodde jag var skit sur och då blev jag sur för jag tyckte han om någon borde tagit mitt parti och inte den här killen han inte ens kände då sa Douglas att han trodde jag var skit sur för hans kompis sa det honom. Så sa jag att han kanske inte borde lägga sig i om han inte vet vad det handlar om för jag kan hantera mig själv. Hehe mvh tjejen som är van att vara ensam tjej och kan mycket väl ta hand om mig själv och behöver ingen dude som ska ”rädda mig”. Så detta var ett ”bråk” för oss. Men vi var ju vänner 10 minuter senare?

Vem sa jag älskar dig först?
Det gjorde han men det var bara för att han sa till mig en gång att jag absolut inte fick säga det. Hehe. Det är en lång historia men vi hade haft världens roligaste dag på Way Out West och var på väg hem och så var vi i ren eufori och jag typ red på hans rygg på Avenyn medan vi väntade på en taxi och så skojade vi om att ingen kan ha det så bra som vi har det. Då sa han att han måste få säga det först. Att jag absolut inte får säga det. Sen gick det typ en månad eller kanske lite mer så sa han det <3

Annons

När du har mascara på din fransförlängning, hur tar du bort mascaran sen? Känns som hälften skulle ramla av på mig om jag försökte ta bort mascaran haha. Har du nått tips?:)
Jag kör på den här från Dermalogica (reklamlänk via Apprl) som just nu är på rea på Bangerhead! Den är oljefri. Pass på!

1. Hur blev det med att du skulle dela kontor med dom andra bloggtjejerna? Gör du det men att vi kanske inte fått se så mycket bilder bara?
Jag delar med dem. Bara att jag kanske inte fotat så mycket här. Men om ni kollar på mina Youtubes så ser ni kontoret en del där. Den här bilden är bla tagen här på kontoret!

2. Går du i terapi eller liknande? Något du rekommenderar?
Jag har gått! Nu var det ett par år sedan. Gick i många år on and off. Det är ju väldigt individuellt men absolut rekommenderar jag det till den som känner att den behöver det. Viktigt att hitta rätt person. Så man klickar personlighetsmässigt. Så ge inte upp om det inte känns rätt på första försöket…

3. Hur ser dina ambitioner ut rent yrkesmässigt framöver?
Jag vet inte. Om jag ska vara ärlig. Jag blev väldigt kluven med vad jag vill göra med mitt liv efter att mamma vart sjuk. Man rannsakar livet på ett väldigt speciellt sätt när en sådan stor sak händer i ens liv. Jag vill helt klart göra mer Youtube. Jag älskar att stå framför kameran!

4. Bästa tipset för att ta sig igenom en mörk och kall höst/vinter nu?
Mysa mycket. Snåla inte på att tända ljus även om det bara är till dig själv. Boka saker långt fram. Jag har lovat mig själv att gå på fler konserter och föreställningar tex. Se till att ha saker att se fram emot. Kanske boka upp med en kompis att laga en avancerad middag. Och sen ut och gör saker! Även när snön piskar dig i ansiktet så ta dig ut på stan. Och även om det är kallt, ha på dig din fina kappa en månad. Livet blir ju vad man gör det till. <3

Vill du att D ska fria till dig? När då isåfall?
Ja klart jag vill!!!! Vill aldrig leva ett liv utan honom. Och när?!:
IGÅR?(!)
Hehe, skoja. Men om ett tag är rimligt. Vi behöver inte vänta i tusen år tycker jag. Sen vet jag att han inte riktigt tycker samma sak hehe 😉

Jag har länge följt dig och tycker du verkar vara en så otroligt härlig tjej! Här kommer några frågor från mig som jag hoppas att du vill svara på 🙂
– Hur många dagar i veckan tränar du (både styrka men även promenader eller liknande) och när du är ute på power walks hur länge brukar du gå då?
Min träning är väldigt olika.. Men jag försöker träna gym 2-3 gånger i veckan. Sen går jag nog powerwalks i snitt fyra gånger i veckan. Då går jag minst 10km. Är riktigt nöjd om jag går 15km innan frukost.

– Ditt bästa tips för att bli mer ekonomisk?
Behöver själv hjälp på den fronten.– Vad är ditt tips till att bli tryggare och starkare i sig själv?
Omge dig med folk som gör dig starkare. Sen intala dig själv att du är bra. Du är stark! Du kan göra precis vad du vill om du bara lägger manken till. The sky is the limit. 

– Ditt bästa dejtingtips/raggningstips?
Dejting… Var dig själv. Sen är det kul att gå till ett ställe som är kul. Att titta på en show samtidigt som man äter eller plockmat typ. Raggningstips… Jag gillar att le lite längre. Sen bara va sig själv där med. Alltså, antingen så klickar man eller så göra man inte det helt enkelt. <3

– Och hur får man en kille att bli intresserad av en, ska man vara svår eller säga rakt på vad man tycker? Känns som om man kan skrämma bort en kille genom att vara för på..
Alltså. Jag har alltid haft en regel när jag dejtat omkring. Jag hör aldrig av mig först och föreslår aldrig något men däremot svarar jag alltid på en gång och säger alltid ja! Det är tillräckligt svår tycker jag. En bra balans helt enkelt.

Hur lärde du och Cissi känna varandra?

Jag och Cissi träffades genom Becca!

2 kommentarer


AnnonsLaddar