Annons
Annons


Svårt att skilja på mitt och ditt?


Varje gång man blir av med någonting blir man ju ledsen. Att människor har så svårt att skilja på vad som är mitt och vad som är ditt?

För det första så blev mitt Spotify konto kapat häromdagen. Det är ju verkligen inte hela världen för det gick snabbt att få tillbaka det med Spotify’s hjälp men sen har den jäveln ändrat om i mina listor och tagit bort listor och det är ju inte så roligt.

Annons

Suger rent ut sagt.

Men vad som suger ännu mer är att det flyttat in en tjuv i huset. Eller så är det någon granne som är glad att jag ska flytta och börjat sno mina bud. För den inte bryr sig längre. Både alternativen är ju iof en tjuv… Men jag har bott i det här huset i över två år och nu, senast månaden har det börjat försvinna massa bud för mig. Jag har alltid sagt till alla budfirmor att de alltid kan hänga alla bud på ytterdörren och det har fungerat felfritt forever tills nu. Senaste månaden har jag blivit av med massvis med bud. Och det är bud jag väntat på. Hemskt är det.

Men det är sol och jag är ju glad i livet men ledsen för att folk snor saker… En kompis blev av min sin handväska som låg i hennes vagn, på ”hyllan” under vagnen för ett tag sedan. Också hemskt! Låt människors egendom vara!

Nu ska jag betala räkningar och sen ska denna dag bli en toppendag!

7 kommentarer


AnnonsLaddar