Annons
Annons


Tequila i Tulum!


Jag och Douglas bor ju på ett resort en liten bit utanför Tulums puls första dagarna. Vi bestämde oss för att dela upp vår resa på tre hotell och börja med att träna, sova, vila och bara mysa upp oss. Nu är vi riktigt klara med det och idag (två dagar tidigt hehe) checkar vi ut och flyttar till pulsen.

Men för två dagar sedan åkte vi in till stan och hade planerat en heldag med Forni och Damon. Vi började dagen med att snacka skit över några mojitos och tequila på deras hotell Tata Tulum. Så mysigt hotell. Fantastiskt.

Sen styrde vi fortet mot lunch men stannade till på Coco restaurant för en drink. Hur drömmigt ställe?

Faktum är, att hela Tulum är otroligt drömmigt. Vart man än vänder sig så är allting bohemchic. Lyxigt bohem. Såhär, man går runt barfota och det är inga konstigheter att gå i strandkläderna till middagsrestaurangen men allting håller riktigt hög nivå. Toaletterna är rena och människor vänliga och serviceminded, och maten… Maten är.

Vi åt lunch på Zebra. Den var amazing. Jag tänkte att oj vad vad prickat rätt!!

Vi tog in en massa olika tacos, ceviche och delade på.

Jag älskar ju ceviche och tacos så detta resemål är så rätt för mig.

Den här tonfisken smälte i munnen.

Sen promenerade vi vidare längst stranden med skorna i handen och ni ser ju, hur fint allting är? Vi avslutade kvällen med lite dans på Be Tulum och middag på ett ställe som jag tyvärr inte minns namnet på men ska ta reda på det åt er då den maten var om möjligt ännu godare men när man fått i sig några drinkar brukar jag sluta fotografera så man bara kan slappna av och njuta <3.

Annons
Kommentera


AnnonsLaddar