Annons
Annons


Tips i vardagen och våra hotell.


Jag vill berätta en sak för er. Detta är inget samarbete.

Refunder hade jag ett samarbete med för ungefär ett halvår sedan men eftersom det verkligen är världens bästa grej vill jag tipsa er om det igen! Man får ju tillbaka pengar när man köper grejer genom deras sajt.

Annons

Och igår när vi bokade våra hotell så bokade vi på hotels.com men genom att vara inloggad på Refunder på datorn så registreras det vart man handlar. Så för att komma till skott – vi köpte 16 nätter och fick tillbaka 4500kr rakt in på mitt konto.

4500kr!!!
*emoji som håller sig om kinderna och skriker*

Vi har lagt upp vår resa på följande vis. Först anländer vi till Mexico City och flyger direkt därifrån vidare till Tulum. Just det. Måste boka den transfern också. Ooops.

Men sen! Anländer vi till vårt första hotell, Grand Palladium Colonial Resort & SPA:
Här är tanken att vi ska landa första sju dagarna. Det ligger mitt på stranden, är ett stort hotell och så ska vi bara chilla ut fett.

Sen åker vi över till ön HOLBOX som ska vara THE Paradise. Ni vet när man får se paradis på vykort, detta ska vara prick så. Här stannar vi två nätter och bor på ett hotell som heter Hotel Villas flamingos. Extremt mycket bohem men känns härligt med kontrast från första hotellet.

Sen åker vi tillbaka till Tulum igen och då slog vi på stora trumman och tog en svit på Jashita Hotel med egen mini pool med utsikt över havet. Här blir vi de sista sex dagarna.

Eftersom vi är pretty sent ut (åker på fredag!!) så var det ganska mycket som var slutsålt och speciellt eftersom jag hade ett viktigt krav; alla hotell vi bokar ska ligga på stranden. Jag är ju en havettjej mer än pooltjej. Kan ligga vid båda två men jag föredrar havet alla dagar i veckan. Något i mig gör volter bara av tanken att jag ska få sätta fötterna i sanden och tårna i havet om bara några dagar!

TACK LIVET.

7 kommentarer


AnnonsLaddar