Annons
Annons


Torsdag och fredag 


TORSDAG:

Igår var jag barnvakt åt Harley några timmar. De hade stängt på dagis och jag hade inte så mycket på jobbet och passade på att catcha up med lillskorpan. Det är SÅ roligt att umgås nu när han är så stor? Innan är det ju gulligt och mysigt men nu är det så roligt.

Vi var som ni ser på Skansen. Tur att Skansen har både ‘‘Lilla Skansen” och Akvariet som är inomhus för det regnade en hel del igår.

Annons

 

FREDAG:

Idag ska jag och Douglas host:a vår första middag hemma. Det är tre andra par och blandade kompisar till oss. Jag har förberett menyn i över två veckors tid. Ja, jag älskar ju att ha folk över och laga mat till människor jag tycker om. Halva dagen har gått åt till att handla och fixa och åka runt halva stan. Här råkade jag tappa en öl i golvet inne på Systemet. Man kommer alltid undan med att säga:
-”Det kan hända den bästa”.

Såhär såg jag ut idag! Jag håller på att göra Youtube-klippet ”Min pojkvän väljer mina outfits varje dag i en vecka” åt er!!!
Det. Är. Så. Himla. Roligt.
Här får ni en liten preview *lagom nöjd, hehe*

3 kommentarer


AnnonsLaddar