Annonssamarbete med Erik Olsson

Två tips när man ska sälja eller köpa lägenheter + påminnelse om våra visningar i helgen!


WOW så glad jag är att jag valt att samarbeta med Erik Olsson och Helene Darin med försäljningen. Det är så stor skillnad på mäklare och mäklare. Inte konstigt att det finns många skämt om dem… Hehe, skämt åsido här kommer två exempel så ni verkligen förstår Helenes storhet.

Jag berättade att vi hittat en lägenhet vi är sugna på men inte vill buda på innan vi sålt i alla fall en av våra lägenheter. Då kom hon med två supertips. Som man som ”vanlis” inte ens visste existerade?

1)

Lägg ett bud som endast gäller ifall vi får våra lägenheter sålda för minst xxx kronor. Då skriver man ett kontrakt med en sådan klausul i. Dvs säljer vi för mindre än vad vi tänkt oss så gäller inte vårt kontrakt, men säljer vi för det som vi önskar kan vi inte ”ångra oss”. Då är vi bundna till avtalet. Ett sånt här bud fungerar inte för alla människor eller för alla tillfällen men ibland så!

2)

”Lägga ett tyst bud”. Det är fullt lagligt men man måste ha i åtanke att alla vill inte vara med på det. Men ett tyst bud innebär att mäklaren inte skickar ut i sms-slingan att detta bud kommit in. Det är alltid säljaren som bestämmer vem den vill sälja till och vilka bud den accepterar och inte vill acceptera. Varför man vill göra så är ju för vår del att det inte ska konkurrera med de andra och säljaren kan välja acceptera detta om tex en budgivning stått still ett tag och så tänker den att den kanske inte får mer än detta och då kan det vara värt det. Att sälja och köpa är ju alltid en lott i tur och otur och timing i livet.

Nu vill jag också passa på att påminna om att våra lägenheter visas i helgen! Söndag och måndag!

Kolla in Douglas lägenhet HÄR för mer bilder och tider.

 

Och kolla in min lägenhet HÄR för fler bilder och tider för visningar i helgen:

Kommentera

Laddar