Annons
Annons


Vad är du för personlighetstyp?


BAAAM har just nu ett så roligt test på sin sajt. Man svarar på massa frågor så får man veta vad man är för personlighetstyp. Jag har gjort ett sådant här test för flera år sedan, som är mycket mer djupgående än detta.

Annons

Den visar hur många procent röd, grön, gul eller blå man är och det var väldigt roligt att denna var helt rätt på det med. Jag är en väldigt gul persontyp. En typisk gul är kreativ, inte rädd för att ta tala inför nya människor, man är även optimistisk, sällskaplig, uttrycksfull OSV OSV.

Men jag är också mycket röd och en del grön. Var typ 1% blå om jag minns rätt. Blå då är man väldigt analytisk. Gillar att jobba med excel och kanske är revisor. Jag är ganska långt från det. Men vad är du för person?

Gör testet HÄR.

Berätta gärna i kommentarsfältet om beskrivning stämde in på dig <3

 

5 kommentarer


AnnonsLaddar