Annons
Annons


Vad ger er feeling?


Vad ger er feeling? Jag vaknade imorse med sådan fredagsfeeling att det var löjligt. Började dagen med att dansa en kvart framför spegeln. Det är något av det skönaste jag vet. 

Q:ar ett gäng favoritlåtar och så bara dansar jag. När jag dansar utsöndrar jag endorfiner tror jag? I alla fall någon form av lyckokänslor. Det börjar bubbla i mig och ger mig en speciell sorts energi som jag inte kan få av något annat än just av att röra på kroppen i takt till musik jag älskar

Annons

Efter denna uppvisning så har jag bara skrattat mig igenom hela denna dag. Det här är världens bästa fredag och natten har inte ens börjat (?!). Jag sitter just nu på Bangerhead Studio och fönar upp mig för att sen ta en aw med några kompisar för att efter det röra mig till restaurangen Adam & Albin. Efter middagen ska jag dansa bort den här natten. Hoppas ni har en minst lika härlig fredag. 

Ni är bäst, det vet ni va? Tack för att ni finns och för att ni läser min blogg. Jag är otroligt tacksam för det. För er. <3 

3 kommentarer


AnnonsLaddar