Annons
Annons


Valborgshelg.


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

FREDAG:

På fredagen vaknade jag med sådant oerhört sug efter potatis så det fick det bli till middag. Räkor och potatis med mycket smör. Mums. Vi började också kolla på en ny serie, Gråzon. Har ni sett den? Handlar om terrorister i Sverige/Danmark.

Annons

Den är bra. Inte som Bron-bra men ändå bra.

LÖRDAG:
Då var jag ju på Gröna Lunds premiären tillsammans med Molly och ungarna men det vet ni redan.

På eftermiddagen åkte jag ut till Dalarö med mamma.

Vi gick först en lång powerwalk och sen åt vi lunch på Bistro Solsidan.

Det är en sådan urmysig skärgårdskrog. Har ni vägarna förbi kommer ni inte bli besvikna.

Här ballade Bella ur lite och nästan klättrade på bordet för hon så gärna ville vara med på bild. Det tycker inte jag att hundar får göra på resturang men däremot borde hundar vara välkomna på alla restauranger. Mysigare och trevligare så ju.

Min nya fina tröja är härifrån och får mig att känna mig som SOMMAR. Hur härlig färg?

SÖNDAG:

På söndag bjöd Sara in till brunch på Paraden som Foodora höll i.

Man älskar ju tjejbruncher.

MÅNDAG:

Här började jag tappa dagarna. Kändes som söndag på söndag! Vi var hemma hos några kompisar och grillade och vid 20-tiden gick vi ner och kollade på en brasa. Mysigt med brasa men fy vad kallt det fortfarande är ute om kvällarna! Ho ho våren. Pass på nu.

TISDAG:

Mötte upp den här gärin och tog först ett kik på vår nya lägenhet. Som just nu fortfarande bara är damm och sten. Jag LOVAR att börja visa er mer så fort det börjar hända något men vi gör en ganska omfattande renovering och 121 kvm visade sig innehålla mycket att riva plus att vi är lite försenade redan… 🙁

På kvällen lagade Douglas lasagne! Hur äter ni er lasagne? Jag är ju besatt av gräddfil så jag har gräddfil och stark chilisås till. Älskar gräddfil. Hade kunnat äta det till allt. Nu blev jag supersugen på gräddfil… Ska nog göra två avokadohalvor med gräddfil och örtsalt på till mellis.

Kolla här då! Årets första pioner! Det är ju mina all time ever favoritblommor. Dessa enorma har hållit i över en vecka. De var lila innan. De var riktigt fina. Ett tips för er som bor i Stockholm är att de är mycket billigare på Hötorget än på alla andra ställen i stan. H&M sålde tex tre blommor för 150 kronor men på Hötorget får man hela fem blommor för 100kr. Och de är pretty tjusiga för att bara kosta en hundring.

Har ett gäng i fönstret med! Fick även kladdkaka serverad. Som han bakade. Gullig va.

3 kommentarer


AnnonsLaddar