Annons
Annons


Varför det är viktigt med SPF.


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Såhär är det mina kära läsare. Jag vet (jag om någon vet verkligen för mitt motto mina 25 första år i livet var ”vad gör det om hundra år när allting kommer kring”) att man tror att man är pretty odödlig när man är ung.

Annons

Man tror att det endast är NU-tid som existerar och oftast känns det exakt så i stunden men jag vill försöka förmedla min erfarenhet till er.

Och det är att nu när jag och mina kompisar börjar komma upp i åldern så är det nu det börjar synas i hyn på vem som tagit hand om sitt yttre och vem som solat och bränt sig och bara velat vara brun brun brun och tänkt att det varit ”värt” att bränna sig för att få känna sig tjusig just då.

Men det är det inte. För det första så är man ett steg närmare hudcancer varje gång man bränner sig (!) för det andra så ser man verkligen hur huden tagit stryk på vissa som inte skyddat sig ordentligt. De grämer sig nu ska ni veta.  Vem vill vara 35 och se ut som 45 i hyn? INGEN som är 35 ska jag lova er. Och framför allt blir man brun med spf också.

Men snälla kära läsare ta hand om er kropp. Vi har bara en.

Jag beställde hem ett gäng SPF förra veckan som jag tänkte dela med mig av till er.
Här kommer de:

Shiseido (reklamlänk via Apprl) – för läpparna.
Överkurs men denna gillar jag mycket. Räcker en hel sommar.

Clarins (reklamlänk via Apprl) 20 SPF för kroppen. Denna kör jag oftast efter en vecka med 30 spf när jag åker på semester men nu har det varit så fint väder här hemma så jag har en riktigt bra grund redan.

SPF 10 från Comfort Zone. (reklamlänk via Apprl) Denna är till Douglas. Han tillhör gruppen som hatar att använda spf och tror att han inte blir brun om han har hög SPF så denna tvingar jag honom att använda *jobbig flickvän*.

Och sist men absolut viktigast en SPF 50! Jag gillar den här från Babor (reklamlänk via Apprl) väldigt väldigt mycket. Den luktar friskt och kladdar minst och gör sig bra i ansikte eller kropp om man vill skydda något extra som bröstet tex.

11 kommentarer


AnnonsLaddar