Annons
Annons


Veckans planer!


Jag har fått en del förgrågningar om att sno andra bloggares format ”veckans planer”. Ert ord är givetvis min lag så här kommer ett nytt format!

Måndag: Fullspäckad måndag. Jag brukar generellt aldrig boka saker på måndagar jag tycker om att antingen jobba hemifrån och då passa på att tvätta och fixa hemma eller bara mata av to do’s på kontoret men om någon verkligen vill boka möte på måndagar säger jag ju inte riktigt nej och nu blev det verkligen tre sådana möten idag.

Annons

Först ut var Bangerhead, sen hade jag möte med banken och sen hade jag möte med PhilipMSL. Avslutar denna kväll med en middag med mamma, hennes bästis och hennes dotter på Södermalm. Bokar i vanliga fall aldrig kvällsaktiviteter på måndagar men vi har försökt få ihop denna kväll i månader nu så då fick det bli en månad i alla fall. <3

Tisdag: Pressfrukost med 2ndday och sen ska jag göra en ansiktsbehandling för att boosta hyn inför våren. Och sen blir det kontoret resten av dagen innan jag åker ut till stallet.

Onsdag: Här ska jag äta lunch med min kompis Tina och resten av dagen ska jag sitta på kontoret. På kvällen ska jag gå en pw med Mona och sen ska vi äta kräftor <3.

Torsdag: På torsdag ska vi ha en fotografering hemma hos mig inför ett samarbete och sen ska jag äta lunch med IdaSofia! Efter det ska jag iväg på ett Uniqluo event. Hur kul att de ska öppna i Stockholm? Butiken ligger i Kungsträdgården. På eftermiddagen ska jag även ha ett möte med min killes bror.

Fredag: LUGN DAG. Ska bara fixa fransarna och sen förbereda hemmet inför helgen tänker jag. Köpa blommor, tvätta, göra det mysigt och blogga, såklart.

Kommentera


AnnonsLaddar