Annons
Annons


Vegoburgare, ridning med Wonka, DASHL och nya solisar.


FREDAG:

Börjar varje fredag med PT-pass. Jag har ju bytt gym. Nu tränar jag på Metropolis. Ett litet privatgym där alla säger ”Hej Dasha” när man kommer in och så har man ett eget skåp. Det är lyx.

På eftermiddagen hade jag grejer att fixa med hemma men också odrgliga naglar så då bestämde jag mig för att testa på nya tjänsten DASHL! Man kan boka nageltid, hårfix, sminkpiff etc HEMMA HOS SIG SJÄLV.

Annons

Hur smidig grej?

Jag blev supernöjd och det tog 70 minuter? Älskar att vårt land också blir mer och mer internationellt. I USA och Ryssland har sådana här tjänster funnits forever. In och kika på deras sajt HÄR. De har massvis med olika skönhetsbehandlingar.

Sen tog jag mina nya händer och fladdrade ut på stan för att möta upp Johanna!

Johanna är ihop med Nisse som är Douglas bästa vän. <3 Vi tog en snabb aw hos MaxStrömterassen som förmodligen har Stockholms fetaste utsikt.

När klockan blev 19 promenerade vi till nya YUC LatAsian

Det är en ny asian fusion i stan!

Det är asiatiskt och inspirerat från det peruanska köket. Älskade varenda liten rätt. Älskar generellt restauranger där konceptet är ”sharing” men denna var riktigt bra. Rekommenderar alla starkt att gå dit!

LÖRDAG:

Lördagar betyder upp i ottan nuförtiden. Vi hade dejt med både IKEA, Bauhaus, Hornbach och….

VOLVO. Beställt ny bil!

Sen åkte vi raka vägen ut till Dalarö och hem till Reneé för skagenröra.

Efter någon timme var det premiärdags för årets första SOLSIDAN middag.

Jag åt en sallad med havskräftor som smälte i munnen.

Ser ni vädret? Vilket väder vi hade i helgen. Nu är äntligen våren här. Fina fina våren.

Jag och Vera delade på en jordgubbe <3.

SÖNDAG: 

Söndag gick jag upp med tuppen och gick en powerwalk med Häna. Det var längesen!

Vi avslutade våran pw med brunch på Greasy Spoon. Fan vad gott det är där.

När vi ätit upp blev det bråttom för min del för jag skulle plocka upp William och åka till AP-Ridutveckling.

När vi ridit klart tog vi ut Sassa på en ordentlig borstning och sedan promenad i solen.

Det kan vara väldigt mycket häst i en sån här liten rackare också. Hon blev så glad av promenaden att hon både stegrade och studsade om kring en del.

Efter ridningen skulle jag iväg på middag men var dödshungrig så det fick bli en stödburgare på vägen hem. Testade MAX vego ”chili and cheese” och den var så otroligt god. Åt ju McDonaldas vegoburgare för tre veckor sen och den var rakt ut sagt äcklig så efter en tugga var jag tvungen att slänga den.

Gillar ni mina nya solisar btw? De är från SYNOPTIK och Marc Jacobs. Älskar det transparenta.

Efter en välbehövd dusch åkte vi till Douglas bror och hans familj för söndagsmys.

Det bjöds på veganska burgare! Mumma!

På vägen hem därifrån sa Douglas att jag skulle ta en bild av honom och deras nya bil. ”VISST ÄR DEN FIN?” Jättefin älskling!! Har ni laddat ner deras app än? Hans företag Pandy hjälper er med alla hushållstjänster.

Exempelvis med städning, eller slänga en soffa, sätta upp en TV, måla om en vägg, tvätta fönstren som man gärna gör nu när det är vår (!), flytthjälp AND SO AND SO ON.

2 kommentarer


AnnonsLaddar