Annons
Annons


Vilket försäkringsbolag ska man ha?


Nu när jag går in i en ny era i livet är det också dags att börja tänka på nya grejer.

Jag har de senaste sex-sju åren haft alla mina försäkringar samlade på Swedbank men det är också för att jag haft mitt företag där och mitt bolån.

Annons

Men nu fick vi mycket bättre ränta (iomed att Douglas har sina företag där) på SEB men vart ska vi lägga alla våra försäkringar?

Det här är första bostadsrätten jag äger tillsammans med någon och så är vi ju gravida. Så det är lite annorlunda än när jag tecknade mina förra försäkringar tänker jag. Kan ni inte dela med er i kommentarsfältet? Jag visste tex inte ens att det fanns något som heter gravidförsäkring. Nu vet jag ju och jag har läst på och det låter som om alla är bra men vad tycker ni? Ni är ju mitt facit. <3

Vilken försäkring har behandlat er bäst och vilket bolag är ni missnöjda med?

   

10 kommentarer


AnnonsLaddar