Annons
Annons


Vill du också flyga business? Avslöjar en hemlighet för er.


Nu ska jag berätta en hemlighet för er.

Jag antar att alla inte vet om hur det kommer sig att många bloggare och andra människor kanske kan åka på så många resor?

Jo, alla samlar poäng med American Express SAS Eurobonus.

Det här är inget samarbete och jag är inte sponsrad av dem på något sätt. Jag betalar en årsavgift osv!

Men.

Jag handlar allting som jag bara kan med mitt Amex istället för mitt vanliga Visakort för att jag får poäng på allt jag köper som jag sedan kan byta till flygbiljetter. Har man mycket poäng kan man tex köpa buisnessbiljetter istället för vanliga biljetter. Eller så kan man köpa vanliga biljetter och uppgradera sig med sina poäng! Är ni med?

Jag har en länk jag kan dela med er, ifall ni använder den får ni automatiskt 12.000 poäng rakt in på ert poängkonto och det motsvarar 120.000 kronor. Plus att ni behöver inte betala första årsavgiften på 1000kr!

Jag får också in 12.000 amexpoäng ifall ni beställer kortet genom min kod.

Så ifall ni är sugna, använd er av min kod! Då registrerar ni er på länken HÄR.

            

Annons
4 kommentarer


AnnonsLaddar