Annons
Annons


Vitamindropp – Beauty Drop


I måndags så kände jag mig så trött… Ni vet när det känns som om man har bomull i hjärnan och allting bara trevar sig fram där uppe. Hela dagen spöregnade det. Hela söndagen med för den delen. Jag kände att det var inte långt till någon höst-blues för min del men bestämde mig för att det inte fick bli så.

Annons

Jag öpnade våran allas bästa vän google och trillade in på en instagram som heter @beautydropstockholm.

Jag har framförallt sett massa bekanta göra denna behandling när de varit i LA. Och några dårar till kompisar som åkte på en ”rehabresa” efter sommarens festligheter och tog en liknande dropp varje dag på en hälsoklinik. Så jag skrev till kliniken som ligger på Odenplan på DM och fick en tid bara en timma senare. De öppnade tydligen för bara några veckor sedan!

Okej vad innehåller dessa gula påsar då? Jo, de innehåller flytande vitaminer som då kommer rakt ut i blodet. Jag vet inte om det är placebo men jag vaknade 05 imorse och var pigg som en mört. Har varit på ett strålande humör hela dagen och så känns hela jag så fräsch? Jag känner mig fräsch-fräsch. Det ska vara som ett serum fast för insidan. Och alla vet ju att utsidan visar hur insidan mår.

Jag kommer nog testa igen och köra ett par gånger i vinter. Det kostar en lusing men det var det helt klart värt. ÄLSKAR att Stockholm blir mer och mer som en storstad. Spruta in vitaminer för att bli lite piggare – Ja tack!

  

4 kommentarer


AnnonsLaddar